2020-11-15 06:04:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas -Anyagi téren hallgasson egy bölcsebb családtagjára

Napi horoszkóp november 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Nem könnyű meglelni a harmóniát a magánéletben. Túl sokat vitatkozhat a kedvesével. A barátság most könnyebb, mert felelőtlenebb, felhőtlenebb. De tanulhat a kisebb csalódásokból is: ez a nap még tartogat önnek meglepetéseket.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sok családban lesz perpatvar, mert sajnos nem mindenki tudja, hogy ma óvatosan kell fogalmazni, figyelni kell a többiek érzéseire, igényeire. Csak délután múlik el a veszély, és válik kedélyesebbé a hangulat.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó napja lehet: indításnak sikerül 3-4 órával többet aludnia a szokásosnál, délelőtt jut ideje egy kis testmozgásra, például egy sétára a friss levegőn, és ráadásképpen még itt van a szerelem: ha párkapcsolatban él, kedvesével tudja tölteni ezt a napot.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A vasárnap vidáman és szórakoztatóan kezdődik, de könnyen kicsúszhatnak a dolgok a kezéből, és máris ott van egy veszekedés kellős közepén…

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Párja érdekes meglátásaira, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelnie. Komoly üzletbe is kezdhetnek együtt. Azért arra jó lesz vigyáznia, nehogy közben túl racionálissá, túl kimértté váljon a kapcsolatuk.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jó hangulatban telik a nap. Ha egyedülálló, akkor egy kedves ember társaságát ígérik a csillagok, ha párkapcsolatban él, akkor partnere maximális figyelmében fürdőzhet!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Akárhogy is szeretné eltitkolni önmaga előtt is, lehetetlen észre nem vennie, hogy valakire erős hatást tesz a környezetében. Egy új szerelem hajnala is lehet ez, de valószínűbb, hogy gyümölcsöző munkakapcsolat alakul a dologból.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Óvakodnia kellene attól, hogy túl jó színben tüntesse fel a terveit, lehetőségeit. Most csak a nyíltságban bízhat, a csalafinta út megbosszulja magát. Ha örökséggel, jutalékkal kapcsolatos elintézetlen ügye van, semmiképp se halogassa tovább!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Anyagi téren hallgasson egy bölcsebb családtagjára: ha így tesz, akár még valamiféle kisebb nyereségre is szert tehet. Hosszabb távon egy társulás jelenthet nagyobb biztonságot, egy pénzes, de csendes társ lenne önnek a legmegfelelőbb.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól alakul a helyzete, s ha mostanában költözött, vagy a környékére költöztek új emberek, akkor csodálatos szomszédságra számíthat. Egyikükkel különleges kapcsolatot alakíthat ki, aminek alapja és fűszere a kölcsönös vonzalom.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egyelőre még a lemondást kell gyakorolnia, ha a pénzügyi helyzetén javítani szeretne. Nincs mindenre szüksége, amire vágyna. A gyereknevelésben is akkor lehet igazán eredményes, ha hallgat egy szakember tanácsára.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Komoly dolgokon is viccelődni támad kedve, ám ezt nem mindenki tudja értékelni. Társát ugyan nem hagyja el a humorérzéke, de barátai már kevésbé tűrik, hogy poénjai túlságosan találóak. Egy kis állat társaságát nagyon élvezheti.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: